Trilulilu Vedete Andreea Marin Banica

By | July 17, 2021

Trilulilu Vedete Andreea Marin Banica. In curand, se va muta din casa in care sotul ei stefan banica jr a locuit cu fostele iubite, apartament obtinut de cantaret prin partaj, dupa divortul de mihaela radulescu. Stefan banica jr a mai adaugat ca nu cunoaste care este adevarul si ca este.

Andreea Banica fara machiaj este de nerecunoscut! Fanii au
Andreea Banica fara machiaj este de nerecunoscut! Fanii au from www.ele.ro

„zana” ar putea suferi de lupus, o boala imunitara degenerativa care prezinta simptome identice cu cele resimtite de diva. În acest moment, totul este la nivel de discuții, pentru că sunt mulți bani la mijloc, orgolii pe alocuri, dar și un proiect care ar. Teoretic, practic nu pot să spun.

De Cand Am Divortat, Fosta Mea Sotie Este O Femeie Libera.

Tânărul actor a dezvăluit că andreea a ținut și ține în continuare la el. Violeta și radu ștefan au o relație apropiată. La ani întregi de la despărțire, andreea a dat noi detalii despre bănică.

Radu A Dat Cărţile Pe Faţă.

E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus andreea marin, despre fostul ei soţ, ștefan bănică jr. Violeta marin si dan marin frati / surori: Poate nu stiti de ce se marita asa de des.ea cauta salamul cel mai proaspat(cel de vara)

Andreea Marin Si Stefan Banica Jr.

Olix 17 ianuarie 2008, 23:24. Ionut si cristina culoarea ochilor: Andreea marin banica are doua nominalizari la gala femeilor de succes.

Ea A Devenit Celebra Ca Moderatoare A Emisiunii “Surprize, Surprise” Difuzata De Postul Public De Televizune.

Vor intra cu siguranta in istorie pentru primul divort civilizat de pe meleagurile romanesti. Radu ștefan bănică a vorbit despre cum se înțelege cu andreea marin, fosta soție a tatălui lui. Alexandra dinu (2) alina plugaru (1) ana maria ferent (1) anda adam (1) andreea banica (1) andreea marin (1) andreea raicu (2) andrei gheorghe (1) anemona niculescu (1) anna lesko (2) anne.

Andreea Marin, Alături De Fiica Ei, Violeta, Și Băiatul Cel Mare Al Lui Ștefan Bănică Jr.

“e nevoie de echilibru interior ca sa poti darui”. Surse medicale de la clinica acibadem din turcia, locul unde andreea marin a gasit un raspuns la problemele ei de sanatate, au indicat un posibil diagnostic al vedetei. Nascuta pe 22 decembrie 1974, la roman, andreea este casatorita din ianuarie 2006 cu cantaretul si actorul stefan banica jr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *